Martien Meiland in Ranking the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Ranking the Stars

Martien Meiland verslagen door Frans Bauer

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland-ster Martien Meiland is voorlopig geen match voor Frans Bauer. De volkszanger der volkszangers debuteerde gisteren met zijn maatschappelijke programma Goed Voor Elkaar en Martien kwam daar met zijn nieuwe seizoen van Cash or Trash niet bij in de buurt!

En dan hebben we het natuurlijk over de kijkcijfers. 722.000 kijkers stemden volgens Stichting KijkOnderzoek af op Frans (RTL 4) terwijl Martien (SBS6) - die binnenkort óók terugkeert met zijn grote tv-hit Chateau Meiland - het een uur later met 'slechts' 530.000 mensen moest doen. Maar er is altijd nog baas boven baas...

Frans is er zelf óók hartstikke blij mee!

Kijkcijferkillers

NPO 1 blijft de absolute baas der bazen als het aankomt op keiharde kijkcijfers. Maar liefst vijf programma's trokken gisteren een miljoenenpubliek, met Opsporing Verzocht (1,2 miljoen kijkers) als grote concurrent van Frans en Martien.

Meiland-moeheid?

Slaat de Meiland-moeheid toe? Raken kijkers een beetje uitgekeken op Martien en zijn flamboyante verschijning? Dat is nog niet helemaal duidelijk en wellicht wat te vroeg om te zeggen. Hopelijk voor de Meilandjes scoort hun eigen reality-serie in ieder geval beter dan Cash Or Trash. Er leeft in ieder geval genoeg 'hype' voorafgaand aan seizoen 3 van Chateau Meiland: van boze gasten die uithalen naar de familie tot 'pikante' uitspraken van de familie zelf. Als dat geen klinkende kijkcijfers oplevert, weten wij het ook niet meer!

Chateau Meiland seizoen 3 is vanaf 23 maart te zien op SBS6.

Lees verder