Chateau Meiland, jubileum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, jubileum

Bruidspaar haalt uit naar de Meilandjes na cancelen bruiloft: ‘arrogantie is enorm’

|
|

Laatste update:

Martien Meiland, die binnenkort terugkeert met zijn spulletjesprogramma Cash or Trash, heeft zich niet geliefd gemaakt bij een Nederlands bruidspaar. De twee wilden dolgraag trouwen in Chateau Mariaux, maar naar eigen zeggen bliezen Erica en Martien last-minute alle festiviteiten af!

Nou, wat vervelend! Wat een gezeik! We horen het Martien zo zeggen wanneer hij vandaag de nieuwe Privé openslaat. Hierin doen ene Rose en Regnar hun verhaal. Het echtpaar had geregeld dat ze komende zomer in het Chateau konden trouwen en Martien, Erica en Maxime - die de drukte in hun kasteel overigens al stapje voor stapje afbouwen - zouden voor alles zorgen. Dat liep... net effe anders.

Miscommunicatie

Rose en Regnar gaan helemaal los. Ze vonden de communicatie met de familie Meiland maar bagger. "In de afgelopen acht maanden moesten we overal zelf achteraan, terwijl was afgesproken dat de familie Meiland zou zorgen voor de traiteur, de aankleding en alles wat er nog meer bijkomt kijken." Uiteindelijk kregen ze deze maand een mailtje van de fam waarin stond: "Wij denken dat wij te weinig tijd hebben om jullie de dag van jullie leven te geven".

'Arrogant'

"We zijn nu natuurlijk volledig uit het veld geslagen. Er zijn ons gouden bergen beloofd, alles kon en niets was te gek", aldus het teleurgestelde koppel dat nu op zoek moet naar een nieuwe locatie die ook nog onderdak moet bieden aan zo'n veertig gasten. "Ik weet ook niet hoe het nu verder moet", gaat Rose verder. "We voelen ons zo ongelooflijk door hen in de kou gezet. Die arrogantie is enorm.

Reactie familie

Uiteraard geldt bij elk gerucht, zeker wanneer een roddelblad ermee aan komt zetten: er zitten altijd twee kanten aan het verhaal. In een reactie op de aantijgingen van Rose en Regnar stelt de manager van de Meilandjes dat het echtpaar zélf de bruiloft afblies. Privé heeft de mailwisseling in handen en concludeert dat het toch echt Martien en Erica waren die ervoor zorgden dat het feestje niet doorgaat. Hmmm... nu is het wachten op een reactie van Martien zelf, die trouwens gisteren nog in Nederland was! We houden het in de gaten.

Lees verder