Chateau Meiland, jubileum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, jubileum

Doe niet zo vervelend! Geen diner meer in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na de aankondiging van een remigratie naar Nederland maakt de familie Meiland een aanpassing voor de gasten die nog komen logeren in het Chateau: geen diners meer! “Vanaf 1 maart worden wij een echte Bed & Breakfast, dus zullen wij geen diner meer serveren.”

Doe niet zo vervelend!

De Meilandjes zijn stapje voor stapje de drukte in het Chateau aan het afbouwen. Vorig jaar kwamen gasten 24/7 over de vloer, maar vanaf nu hebben ze na elke 3 weken een weekje vrij. En ook het diner is voor de familie blijkbaar te druk. Het management van de Meilandjes reageert tegenover Shownieuws: “Het klopt. Ze weten nu uit ervaring dat deze extra service bij een Bed & Breakfast te veel wordt met drie personeelsleden.” Dat hebben we gemerkt inderdaad, het diner bezorgde de familie regelmatig stress:

Lekker aan de wijn in plaats van een diner

De gasten hoeven niet bang te zijn dat ze de familie helemaal niet meer te zien krijgen, in plaats van een dinermoment met Martien, Erica, Maxime en Nadège (die mogelijk ook mee verhuist naar Nederland) zal er een ‘wijnen met de Meilandjes’-moment plaatsvinden tussen 17:00 en 18:00 uur. De gasten die al vooruitbetaald hebben voor het diner krijgen dit teruggestort. Gelukkig maar!

Nog meer annuleringen?

Na de bekendmaking van hun plannen om naar Nederland terug te komen kreeg de familie massaal annuleringen binnen. Zou de afschaffing van het diner weer mensen weren uit het Chateau? Martien zit in ieder geval niet snel met de benen omhoog en is nu met dochter Montana het bijhuisje van het Chateau aan het opknappen. Wat goéééd!

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 23 maart te zien om 20:30 uur op SBS6!

Lees verder