Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland onder vuur na gevaarlijk gedrag

|
|

Laatste update:

Sommige Chateau Meiland-kijkers zitten na de aflevering van afgelopen donderdag even niet in een 'wat goéééd'-sfeertje. Ze vinden dat Martien gevaarlijk gedrag vertoont door - niet voor de eerste keer - met een hand aan het stuur al bellend te rijden.

Erica scheurt altijd door de straten alsof ze op het circuit van Zandvoort rijdt, maar ook Martien maakt zich schuldig aan... nou ja, toch best gevaarlijk rijgedrag. Kijkers wezen er weer op nadat Martien afgelopen donderdag opnieuw met een hand aan het stuur z'n telefoon opname. En zo was dit keer eens niet dochter Maxime, maar juist Martien de kop van jut.

Ook kritiek vanuit SBS6-collega's

Boze kijkers krijgt Martien wel vaker op z'n dak, maar deze week lieten ook zijn SBS6-'collega's' van Shownieuws zich erover uit. "Dit kan ook niet", vond presentatrice Airen Mylene. "Nee en het is ook niet de eerste keer", voegde Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven eraan toe. "Daar gaan mensen nu echt over los op Twitter. Mensen vinden het schandalig en gunnen hem een boete."

Eruit knippen?

Zo ver wil Bart niet gaan, maar: "Het is inderdaad niet zo handig om dit te doen en al helemaal niet om het uit te zenden. Had het er dan uitgeknipt, denk ik dan. De boete is 340 euro. Het is gewoon niet slim." De hoofdredacteur denkt niet dat Martien het met opzet deed. "Hij heeft een nieuwe auto en weet nog niet eens hoe het dak open moet, dus ik denk dat het nog een beetje lastig is om die telefoon aan te sluiten. Ik denk dat het meer onhandigheid is dan onwil."

Chateau Meiland is maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder