Martien Meiland en Caroline van der Plas blijken familie van elkaar

In Boerderij van Dorst kwamen Martien Meiland en Caroline van der Plas erachter dat ze dezelfde kapper hebben, maar nu lijkt het erop dat ze óók dna delen. Martien en Caroline blijken verre familie van elkaar. 

Caroline en Martien
© NPO

"Het is om te gillen!", roept Caroline uit tegen shownieuws. De BBB-politica is dolblij met haar nieuwe 'familielid'. Het kwam aan het rollen door TikTok-account Stamboom van Nederland. Daarin wordt beweerd dat de oudovergrootouders van Caroline de oudgrootouders van Martien zijn. Kortom: ze delen 1 procent hetzelfde gen.   

Om te gillen

Caroline stuurde Martien meteen een appje toen ze erachter kwam. "Ik stuurde van: 'Hé, we zijn familie!’ Hij vond het ook om te gillen'." Dat de twee verre familie zijn, vinden ze alleen maar leuk. In Boerderij van Dorst bleek dat de twee een goede klik hebben. "Ik vind het echt een fantastische vent. Hij is zo grappig, leuk en aardig. Dat is het bloed dat door onze aderen stroomt waarschijnlijk."

Kerstmis met Martien

De politica kan nauwelijks geloven dat de flamboyante BN'er en zij een bloedband hebben. "Het is gewoon echt waar: Martien en ik zijn familie. Ik kan geen kerstmis meer vieren zonder Martien", grapt ze in Shownieuws.

Shownieuws zie je dagelijks om 22.50 uur op SBS6.