Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien: 'ik wilde geen homo zijn'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Voor veel kijkers van het programma Chateau Meiland en Ik Vertrek is het niets om van op te kijken: Martien Meiland is homoseksueel. Maar voor Martien zelf was dat jarenlang helemaal niet zo duidelijk, en zeker niet gewenst. Dat schrijft hij in zijn column voor het blad Privé.

Man, man, man...

Een paar jaar geleden werd Martien verliefd op een man, en dat kwam als een vervelende verrassing, aldus Martien: "Het moment dat ik erachter kwam op mannen te vallen….ik wilde helemaal niets voelen voor een man, want ik was dolgelukkig met mijn gezin." Maar het werd Martien toch te heet onder de voeten, en Erica en hij gingen een paar jaar uit elkaar.

Pilletje?

Zijn homoseksuele gevoelens zaten hem enorm dwars. Martien is zelfs naar de huisarts gegaan, in de hoop dat zij er iets aan kon doen. "Die worsteling met mezelf vond ik zwaar. Ik ben zelfs naar mijn huisarts gegaan met de vraag of ze mij hormoonprikken konden geven zodat ik weer de oude Martien zou worden. Vreselijk was het, echt vreselijk."

Samen zijn!

Inmiddels zijn Erica en Martien weer bij elkaar. Ze misten elkaar en het gezinsleven simpelweg te erg. Of er een nieuwe liefde in het spel is voor Martien, of Erica? Nee hoor, daar hebben de twee het veel te druk voor. Hun Chateau Meiland zit ook alweer volgeboekt tot en met 2020, dus voorlopig zullen ze het met elkaar moeten doen, figuurlijk dan he? 

Lees verder