Familie Meiland in hun chateau in Frankrijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Meiland in hun chateau in Frankrijk

Zien: Martien gaat op kastelenjacht in Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Chateau Marillaux is inmiddels te klein geworden voor de ambities van de familie Meiland. En dus trekt de familie er op uit om een nieuw kasteel te vinden!

Populair

Na maandenlang keihard werken is Chateau Marillaux eindelijk aan kant. En wat doen je dan? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een nieuw kasteel om op te knappen! De Meilandjes lopen uiteraard al langer rond met plannen om uit te breiden. Hun chambres d'hotes is razend populair en zit al tot en met 2020 helemaal volgeboekt. Om nog meer gasten te kunnen ontvangen, zit er dus weinig anders op dan een nieuw kasteel aan te schaffen. In de aflevering van vanavond bezoeken ze zo’n typisch Frans optrekje!

Bibi

Natuurlijk is het aanschaffen van een kasteel een serieuze zaak, maar de Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn als ook dit ontspoort in een prettig gestoorde chaos. Zo wordt Martien ter plekke belaagd door Bibi, een hond ter grootte van een kalf. En hoewel hij wel wat gewend is met de snel aangebrande Bommel, is deze viervoeter toch echt een maatje of drie te groot voor onze favoriete klusjesman. Maar eenmaal binnen lijkt de familie al snel verknocht aan Chateau Meiland 3.0!

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder