Married at First Sight blundert: ‘Grote fout!’

Married at First Sight is enorm populair en een paar opvallende matches houden de gemoederen flink bezig. Omdat iedereen het programma met argusogen bekijkt vallen er dit seizoen ook wat meer fouten op. Zo blunderde het programma in een terugblik!

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Maarten en Richelle in MAFS

Reality-watchers Eva van Riet en Karlijn Bernoster van Reality Snack ontdekten een flinke uitglijder in een recente uitglijder van MAFS. Volgens Eva liet MAFS in een terugblik beelden zien die helemaal niet in de voorgaande aflevering zaten. Eén van de fragmenten toont dat François en Wilfred hun koffers inpakten op Sint-Maarten. Eva: “Dat hebben wij helemaal niet gezien!”

‘Ze hebben seks nodig’

Een andere, grotere fout ging over seksuologe Eveline Stallaart, die in de terugblik nogal een gepeperde uitspraak deed. “Richelle en Maarten hebben gewoon seks nodig. Hebben we óók niet gezien!” Karlijn vindt de ‘terugblik’ opvallend: “Dat klinkt zó hard, dat hebben we zeker niet gezien! Dat is wel opvallend, want ik had wel willen weten hoe daar op gereageerd was.”

MAFS mist momenten

Het huidige seizoen van Married at First Sight heeft wel vaker momentjes die een ‘beetje jammer’ zijn. Martijn en Nicole maakten behoorlijk veel ruzie, maar op belangrijke momenten werd er nét eventjes niet gefilmd. Eerder zagen we al dat Eveline het seksleven van Richelle en Maarten probeerde te ‘kickstarten’, maar dat heeft (op z’n zachtst gezegd) nog niet het gewenste resultaat gehad.

Je ziet Married at First Sight op dinsdag en woensdag op RTL 4, rond 20.30 uur.