Mark Hamill als Luke Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Hamill als Luke Skywalker

Star Wars-legende Mark Hamill zat stiekem in The Mandalorian!

|
|

Laatste update:

Mark Hamill is nu écht helemaal klaar met zijn legendarische personage Luke Skywalker, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Mark ook klaar is met Star Wars. Zo dook hij ook even op in Disney+-serie The Mandalorian!

Dat ontdekte ScreenRant na het zien van één van de afleveringen van Disney Gallery: The Mandalorian, de documentaireserie over The Mandalorian. De Mark Hamill-cameo is moeilijk te spotten. Of had jij 'm stiekem al door?

Droid

Marks cameo vind je in aflevering 5, The Gunslinger. Hij spreekt de stem in van de bartender-droid EV-9D9. Mando bezoekt in de aflevering de legendarische Star Wars-planeet Tatooine én gaat langs bij de cantina in Mos Eisley. Die wordt nu gerund door droids. "Unfortunately, the bounty guild can no longer operate on Tatooine", zegt Mark als één van de droids tegen Mando (Pedro Pascal). Fun fact: deze droid zag je ook al in Return of the Jedi als één van Jabba the Hutt's onderdanen.

Star Wars-legende Mark Hamill zat stiekem in The Mandalorian!

Mark in Star Wars

Echte Star Wars-fanaten weten dat Mark al eens eerder opdook in verschillende films en series. En dan bedoelen we: niet als Luke Skywalker. Zo had hij in The Rise of Skywalker ook nog een andere rolletje. Ook sprak hij de stemmen in voor Sith Lord Darth Bane in Star Wars: The Clone Wars en de Canto Bight-gokker Dobbu Scay in The Last Jedi.

Lees verder