Mark Hamill reageert op terugkeer Carrie Fisher in Episode IX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Hamill reageert op terugkeer Carrie Fisher in Episode IX

Mark Hamill reageert op terugkeer Carrie Fisher in Episode IX

|
|

Laatste update:

Dit weekend werd bekend dat Carrie Fisher te zien zal zijn in de volgende Star Wars-film. Mark Hamill reageerde op Twitter emotioneel op het nieuws.

Knip- en plakwerk

Afgelopen zaterdag werd de cast van Star Wars: Episode IX onthuld. De opvallendste naam in het lange rijtje van namen was Carrie Fisher. De actrice overleed twee jaar geleden en het lag dan ook voor de hand dat The Last Jedi de laatste film was waarin zij te zien zou zijn. Regisseur J.J. Abrams heeft echter een manier gevonden om haar opnieuw tot leven te wekken: ongebruikte scènes uit The Force Awakens zullen met wat handig knip- en plakwerk worden verwerkt in de film. Mark Hamill, die opnieuw in de huid zal kruipen van Luke Skywalker, reageerde op Twitter emotioneel op de terugkeer van zijn vriendin en collega.

Bitterzoet

“Het is bitterzoet om mijn laatste hoofdstuk in te gaan zonder haar, ze is simpelweg onvervangbaar. Ik vind troost in het feit dat ze niet vervangen zal worden”, twitterde de acteur. Mark Hamill en Carrie Fisher zijn trouwens niet de enige Star Wars-veteranen die te zien zullen zijn in het volgende hoofdstuk. Ook Billy Dee Williams, die in de eerste trilogie de rol van Lando Calrissian speelde, keert terug. En volgens Hamill is dat geen moment te vroeg. De acteur twitterde: “Ik kan eindelijk toegeven dat Billy Dee Williams ook in Episode IX zit. Het zal eens tijd worden!”

Star Wars: Episode IX draait vanaf december 2019 in de bioscopen!

Lees verder