Frans en Mariska Bauer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans en Mariska Bauer

Mariska Bauer getroffen door herseninfarct: ‘Enorm geschrokken’

|
|

Laatste update:

Frans Bauer laat weten dat zijn vrouw Mariska deze week getroffen is door een herseninfarct. Gelukkig gaat het inmiddels naar omstandigheden goed. Mariska is sinds vandaag weer thuis.

Mariska Bauer in ziekenhuis

"Voor ons als gezin is het jaar helaas niet zo goed begonnen. Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken", zo laat Frans Bauer op Instagram weten. Gelukkig is Mariska inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis: “Naar omstandigheden gaat het goed en we zijn blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.” De komende tijd gaat het gezin werken aan Mariska haar herstel. Frans bedankt in zijn bericht ook het zorgpersoneel van het Bravis Ziekenhuis voor “hun geweldige zorg”.

Frans en Mariska op tv

Frans en  Mariska zijn al ruim dertig jaar bij elkaar. Het stel trouwde in 2008 en heeft samen vier zoons. Frans en Mariska zijn regelmatig samen op tv te zien, bijvoorbeeld in hun reallifesoap De Bauers. Daarna trok het stel er samen op uit, zoals in De Bauers: Bestemming Onbekend. Mariska doet trouwens ook zelf wel eens iets op tv, zo maakte ze Frans ‘helemaal gek’ met haar deelname aan The Masked Singer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder