Komt De Bauers terug op de buis?

Veronica Superguide logo
Komt De Bauers terug op de buis?

Komt De Bauers terug op de buis?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ken je De Bauers nog? Wat betreft de volkszanger zelf, zou een vervolg op de realitysoap over het leven van Frans Bauer en zijn gezin heel goed mogelijk zijn.

YouTube

In het verleden liet Bauer weten dat hij geen interesse had om meer te laten zien van zijn leven. Hij sloeg een tweede seizoen van de serie dan ook af, maar laat in Privé weten dat hij een nieuwe reeks afleveringen nu wel ziet zitten. Vorig jaar startte Frans zijn eigen vlog, die te volgen is op YouTube. Blijkbaar bevalt dit toch zo goed, dat hij het weer op de buis wil proberen.

Toestemming van de kinderen

Hij is echter niet de enige die erover gaat. Zijn kinderen moeten ook instemmen met de camera’s die ook hun levens in beeld zouden brengen. “Willen die gasten dat wel? Zij hebben hun eigen agenda en leven. Toen ze klein waren, ging het allemaal wel, maar tegenwoordig hebben ze een eigen mening. Alles gaat nu in hoog overleg.“

De Bauers

De Bauers werd in 2003 uitgezonden op RTL 4. In acht afleveringen volgden we het leven van de familie Bauer. De Bauers waren succesvol - de kijkcijfers waren goed en de soap won een Gouden Televizier-Ring - en voor een tweede seizoen zou Frans een flink bedrag aangeboden hebben gekregen. Geld is niet zijn drijfveer, liet hij destijds weten. Dat hij nu zegt de soap “graag nog een keer te doen”, geeft ons goede hoop voor een toekomst met de Bauers op tv.

Lees verder