Margriet doet boekje open over 'snauwende' Hans uit Boer zoekt Vrouw

Margriet en Hans in Boer zoekt Vrouw
© Linelle Deunk/KRO-NCRV

De Brabantse Boer zoekt Vrouw-boer Hans stuurde zondag Margriet weg. De deelneemster vindt dat achteraf gezien maar goed ook: ze zegt dat het toch nooit ging werken tussen haar en de 'snauwende' boer...

 

In een terugblik op de officiële Boer zoekt Vrouw-site doet Margriet een boekje open over de paardenboer. Er is geen boerenbeef of sappige behind the scenes-juice, maar Margriet zegt wel eerlijk waar het volgens haar op staat: het 'snauwen' van Hans schoot een beetje in het verkeerde keelgat en ze vindt dat hij zich tijdens de logeerweek anders voordeed.

Boer zoekt Vrouw-Hans
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

'Snauwen'

Margriet vond Hans na de dagdate wel een leuke kerel en ze zag het helemaal zitten. Op zijn eigen erf kwam er volgens haar een andere Hans naar boven. "Toen ik Hans op de boerderij leerde kennen, in zijn eigen omgeving, bleek dat hij heel anders was dan hoe hij overkwam de eerste keer dat we hem gezien hadden in een andere setting."

 

Volgens Margriet "snauwde" Hans naar mensen, bijvoorbeeld naar zijn dochter, om te vragen of ze de WIFI-code kon opzoeken. Later, dat zagen we óók in de uitzending zelf, was-ie best wel fel tegen Dinie, die hem hielp met de paarden. "Toen dacht ik: oké, zo gaat dat straks ook tegen mij, dat gesnauw?" Daar had Margriet absoluut geen trek in. "Daar moet ik niks van hebben. Dat is echt niet mijn manier van doen."

Geen match tussen Hans en Margriet 

Dat Hans' overleden vrouw nog altijd een grote rol speelt in zijn leven, door middel van een foto die prominent in de woonkamer staat en het feit dat Hans het nog wel eens heeft over 'mijn vrouw en ik', viel ook niet lekker bij Margriet. "Dit is toch raar? Dit is 21 jaar geleden." Hans zoekt nu juist naar een nieuwe liefde, benadrukt Margriet. "Kun jij niet begrijpen dat een vrouw dat helemaal niet wil? Dat ze dit niet leuk vindt?

 

Oftewel: geen match, Margriet wil naar eigen zeggen geen "huishoudster of stalknecht" worden. "Dat gaat hem niet worden. Hij is niet mijn type man."

 

Het is niet alleen maar kommer en kwel: Margriet hield verschillende vriendschappen over aan de dagdates met de andere dames en dat vindt ze "waardevol".

 

De Veronica Superguide-lezers denken trouwens dat Hans uiteindelijk voor Dinie kiest! Boer zoekt Vrouw is elke zondag rond 20:25 uur te zien op NPO 1.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Meer BzV-nieuws?