Marc van der Linden bij de première van The Color Purple

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marc van der Linden bij de première van The Color Purple

Royaltydeskundige Marc van der Linden ontslagen uit ziekenhuis

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie begin juli dat royaltykenner Marc van der Linden tijdelijk niet aan de desk van RTL Boulevard zou verschijnen, omdat hij met onbekende klachten opgenomen was in het ziekenhuis. Lange tijd bleef het stil…. Gelukkig is er vandaag echter eindelijk positief nieuws: Marc is ontslagen uit het ziekenhuis!

Marc van der Linden aan de beterende hand

Shownieuws meldt dat Marc van der Linden weer aan de beterende hand lijkt. Hij is namelijk ontslagen uit het ziekenhuis. Op 7 juli maakte Marc zelf via Twitter bekend dat hij was opgenomen in het ziekenhuis. Met welke klachten was echter niet bekend. Ook nu wil Marc niet veel kwijt. Zodoende is het niet bekend wat de royaltykenner mankeerde en hoe lang hij in het ziekenhuis verbleef. Mogelijk horen we daar snel meer over. Marc meent namelijk binnenkort weer aan het werk te kunnen: “Ik ga er vanuit dat ik binnenkort weer bij Boulevard te zien ben.”

Marc van der Linden snel terug bij Boulevard?

Eerder benadrukte RTL ook al dat afwezigheid bij RTL Boulevard slechts tijdelijk zou zijn. Collega-royaltydeskundige Justine Marcella bleek dus geen vaste vervanger. En dat is fijn! Met Marc aan de desk is het namelijk nooit saai. We schreven eerder bijvoorbeeld nog hoe Marc op de vingers werd getikt door de RVD. Ook was er dit akkefietje, waarbij de royaltykenner meende dat koning Willem-Alexander veel te ver ging

Lees verder