Marc-Marie valt over conservatieve uitspraken van Roy Donders

Roy Donders krijgt flink op z’n donder van Marc-Marie Huijbregts. Hij heeft namelijk bijzonder conservatieve uitspraken gedaan over het huwelijk. Roy Donders vindt dat iets ‘tussen man en vrouw’.

Door Birgit Roobol
Roy Marc
© Brunopress

In een interview met Beau Monde zegt Roy dat hij graag met zijn vriendin Michelle wil trouwen. Hij vervolgt: “Omdat ik klassiek ben ingesteld – ik denk bij trouwen aan een man en een vrouw – heb ik nooit nagedacht over trouwen. Nu is dat anders, het is ineens een optie.”

Conservatieve nonsens

Die uitspraken vallen bij Marc-Marie verkeerd. Zo vertelt hij in zijn wekelijkse podcast: “Ik vind het prima hoor, weet je wel, ga lekker met haar trouwen…”. Maar hij vindt het vreemd dat hij zo'n conservatieve blik heeft op het huwelijk, zeker van iemand die vroeger op mannen viel.

Ex-roker of ex-homo?

“Dat is net als van die mensen die dan zijn gestopt met roken en die zeggen dan daarna tegen iedereen die nog rookt: iel, houd er toch mee op! Dan denk ik: ja, dat zeg je nou, maar toen je zelf nog rookte… Ik snap nooit zo goed waarom hij nu moet zeggen…”

Roy's transformatie

Jarenlang stond Roy Donders bekend als de stylist van het zuiden. We volgden Roy, zijn familie én relaties. Roy was namelijk homo, totdat hij zijn Michelle tegen het lijf liep. Roy heeft een grote transformatie doorgemaakt: van zijn geaardheid tót zijn uiterlijk. Zo vertelt hij ook in het interview dat hij een baardtransplantatie heeft ondergaan. Als klap op de vuurpijl wordt de oud-realityster binnenkort zelfs vader.