Joe Exotic in Tiger King op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Joe Exotic in Tiger King op Netflix

Man ‘Tiger King’ Joe Exotic ontkent relatiebreuk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder deze week schreef Joe Exotic, Tiger King uit Netflix' gelijknamige docu-hit, vanuit de gevangenis dat hij nog maar een maand of drie te leven had én dat zijn man Dillon Passage hem mogelijk had verlaten. Klopt dit wel?

"Ik val af, wonden helen niet en ik zal in twee tot drie maanden dood zijn", schreef Joe onder meer. Dat zou komen door een immuunsysteemstoornis. Hij heeft naar eigen zeggen sinds januari geen maandelijks benodigde bloedtransfusie meer gehad om gezond te blijven. En ook: "Ik weet niet eens of ik nog getrouwd ben. Het lijkt erop dat iedereen druk is met geld verdienen en beroemd worden. Ik krijg niet eens meer brieven van Dillon."

Is Dillon ervandoor?

Joe's geliefde Dillon reageerde gisteren op zijn eigen insta. Nee, hij verliet Joe helemaal niet. En ja: hij schreef wél brieven. "Mijn hart breekt na het lezen van Joe's brief", begint hij zijn emotionele bericht. "Ik heb hem brieven geschreven en het is jammer dat hij ze niet ontvangt. Ik weet dat hij weinig tijd heeft om te lezen en ik hoop alleen dat mijn brieven hem uiteindelijk zullen bereiken." De twee stapten in 2017 in het huwelijksbootje en als het aan Dillon ligt is het sprookje nog niet voorbij. "Weet dat ik elke dag voor je vecht."

Reactie gevangenis

Hoe zit dit? Stuurde Dillon nu wel of niet brieven naar Joe? Het landelijke overkoepelende orgaan van gevangenissen ontkent dat er brieven zijn achtergehouden, zo schrijft De Telegraaf. Hoe het echt zit, weten we niet, maar het is de zoveelste wending in de heftige nasleep van Tiger King. Eerder kregen we al te horen dat Jeff en Lauren Lowe een eigen realityshow krijgen en Carole Baskin, Joe's aartsrivale, krijgt zijn oude dierentuin na een lange rechtszaak alsnog in haar bezit. Het sensationele soap-niveau van de docu gaat in het echte leven dus vrolijk verder!

Lees verder