Man klaagt date aan voor sms’en tijdens Guardians of the Galaxy Vol. 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Man klaagt date aan voor sms’en tijdens Guardians of the Galaxy Vol. 2

Man klaagt date aan voor sms’en tijdens Guardians of the Galaxy Vol. 2

|
|

Laatste update:

Een man uit Texas klaagt zijn internetdate aan omdat ze zat te sms’en tijdens Guardians of the Galaxy Vol. 2. De inzet? 17 dollar en 31 cent!

'Date from Hell'

De 37-jarige Brandon Vezmar uit Texas dacht een geweldige avond voor de boeg te hebben. Hij had een leuke vrouw op internet ontmoet en samen zouden ze naar Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaan. Maar eenmaal in de bioscoop sloeg de sfeer snel om! Tegenover de krant American-Statesman vertelde hij: “Dit was een ‘date from hell’. De film was nog geen kwartier bezig, of ze begon uitgebreid te sms’en. Dat is echt een van mijn grootste ergernissen!” Hij vroeg of ze dat buiten wilde doen en dat deed ze gelukkig. Om vervolgens niet meer terug te komen. Tot overmaat van ramp waren ze met haar auto naar de bios gegaan, waarop hij ook nog eens naar huis kon lopen.

Geen genade

Brandon had haar de volgende dag gebeld of ze haar kaartje wilde terugbetalen. Zij vond dat ongepast, omdat het tenslotte een date was en het wel zo netjes is als de man zijn portemonnee trekt. Daarop nam hij een drastisch besluit. Hij besloot haar aan te klagen voor $ 17,31, de prijs voor het bioscoopkaartje. Dit maffe besluit werd al snel internationaal nieuws en zelfs James Gunn, de regisseur van de Marvel-blockbuster, ging zich met de zaak bemoeien. Op zijn genade hoeft de vrouw alvast niet te rekenen.

De vrouw, die niet met naam in de krant wil, vindt nog steeds dat zij niks verkeerds heeft gedaan door te sms’en tijdens een van de beste films van het jaar: “Ik ben geen slecht mens. Ik was alleen maar op een date.”  Ja ja, vertel dat maar tegen de rechter!

Lees verder