• James Bond

Makers nog niet op zoek naar nieuwe James Bond

James Bond No Time To Die

Wie neemt Daniel Craigs glaasje Vodka Martini over? Nou, reken er maar niet op dat we daar snel achter gaan komen. De bobo's achter de James Bond-franchise claimen dat ze nog helemaal niet op zoek zijn naar een nieuwe 007-acteur...

Producent Barbara Broccoli zegt in een interview met Deadline dat ze het personage willen "heruitvinden". "Er is geen script en we kunnen er pas een bedenken als we hebben besloten hoe we de volgende film gaan benaderen." 

Nieuwe James Bond-film

Er gaan al vrij lang geruchten over Daniels opvolger: zo zou een van déze 10 acteurs best de nieuwe James Bond kunnen worden. Maar de producers zijn - officieel, tenminste - nog niet op zoek, zeggen ze. Die 26e Bond-film wordt ook lekker vooruit geschoven: "Het is echt een heruitvinding van Bond. We vinden opnieuw uit wie hij is en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat de opnames op zijn minst nog twee jaar van ons verwijderd zijn."

Bond 26

De opvolger van No Time To Die zal dus écht niet voor 2025 uitkomen (als de opnames pas in 2024 plaatsvinden). Voorlopig zullen we dus nog een héle lange tijd moeten teren op de oude 007's. Dat is nu trouwens wel iets handiger: je kunt de hele Bond-collectie sinds kort helemaal kapotstreamen op Amazon Prime Video, dat alle films op 30 mei aan het aanbod toevoegde. Benieuwd naar andere Amazon-films en -series? Check hier wat er in juli allemaal naar Prime Video komt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.