Steffen Haar en Flip van der Kuil

Veronica Superguide logo
Steffen Haar en Flip van der Kuil

Makers New Kids komen met nieuwe film

|
|

Laatste update:

Stiekem missen we die aso's van New Kids af en toe best wel. Die komen niet terug, maar de makers achter dat succes komen wel met een nieuwe film op de proppen. En geen Nederlandse scheldpartijen deze keer, want het team gaat internationaal!

Het duo achter New Kids en de film Bro's Before Ho's gaat eind dit jaar beginnen aan een nieuwe film. Het is de bedoeling dat de film van Flip van der Kuil en Steffen Haars in 2023 in de bioscopen verschijnt. Dat werd bekend gemaakt door producent Kaap Holland Film tijdens het filmfestival in Cannes.

Krazy House

De komediefilm werd in 2020 al aangekondigd, maar de opnames lagen plat door (ja, geen verrassing) corona. Krazy House, de naam van het project, is helemaal Engelstalig. Het zal het verhaal vertellen over de religieuze familieman Bernie die een aantal Russische criminelen uit huis moet houden. Genoeg voer voor een pittige komedie dus!

BAM!

De twee New Kids-films uit 2010 en 2011 behoren tot de grootste Nederlandse bioscoopsuccessen van de afgelopen jaren. Het is nog even afwachten of Krazy House het nét zo goed kan doen als de mannen uit Maaskantje, maar als het aan de makers ligt komt dat goed. Tot die tijd kan je genieten van andere Nederlandse pareltjes, zoals deze vijf horrorfilms of geniet van de heerlijkste romcoms zónder Jim Bakkum

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder