Makers Child’s Play-remake onthullen eerste foto Chucky

Veronica Superguide logo
Makers Child’s Play-remake onthullen eerste foto Chucky

Makers Child’s Play-remake onthullen eerste foto Chucky

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Of we willen of niet, er komt een remake aan van Child’s Play. Vandaag werd bekend hoe de nieuwe Chucky eruit komt te zien!

Onvermijdelijk

Na remakes van horrorklassiekers als Friday the 13th, A Nightmare on Elm Street en The Evil Dead heeft het eigenlijk nog lang geduurd voordat het scenario van Child’s Play werd afgestoft. De opnames voor deze onvermijdelijke remake zijn in inmiddels volle gang en er wordt steeds meer bekend over deze horrorfilm, waaronder… tromgeroffel… hoe Chucky eruit komt te zien!

Tuinbroek

Via bovenstaande tweet werd Chucky 2.0 aan de wereld onthuld. Hoewel, 2.0… Het ontwerp bevat alle vertrouwde elementen die we van de psychopop gewend zijn: van het rode haar en de sproetjes tot de koddige tuinbroek. Volgens regisseur Lars Klevberg zit het verschil vooral in het achtergrondverhaal van de horrorschurk. “Onze Chucky is onze Chucky”, aldus de regisseur. “Maar hoe dat precies zit, onthullen we pas als de film uitkomt.”

Helaas weten we nog niet wanneer dat is. Het is namelijk nog onbekend wanneer Child’s Play, met Aubrey Plaza (Legion) en Brian Tyree Henry (Atlanta), in de bios te zien zal zijn.

Lees verder