Make Up Your Mind-Ruben Nicolai: ‘Het was vernederend’

Gisteren moesten vier van de dragqueens in Make Up Your Mind hun identiteit onthullen. Een van hen bleek Ruben Nicolai te zijn. Hoe kijkt hij terug? “Vreselijk, maar wel vreselijk lachen.”

Wil je niets missen van Make Up Your Mind? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze overzichtspagina.

Ruben Nicolai
© BrunoPress / ArjoFrank Fotografie

In dit seizoen van Make Up Your Mind is het gissen naar de identiteit van vijfentwintig BN'ers. Gisteren maakten vijf nieuwe dragqueens hun debuut. Vier van hen moesten zich meteen onthullen. De eerste was Busty Blue… En dat bleek niemand minder dan Ruben Nicolai te zijn!

Wil je weten welke BN’ers nog meer meedoen aan Make Up Your Mind? Hier onthullen we ze allemaal!

'Vreselijk'

Ruben heeft vandaag veel reacties gekregen op zijn deelname aan Make Up Your Mind. Hoe kijkt hij terug? “Het was heftig. Het was vernederend”, vertelt hij RTL Boulevard. Gelukkig was het niet alleen kommer en kwel: “Het was ook wel echt heel gezellig. We hebben hard gelachen, want zo vaak kom je Willem-Alexander niet tegen”, grapt Ruben. “O nee, die was nog niet ontmaskerd, die zit er nog in.

Ruben vat zijn ervaring tot slot nog even samen: “Vreselijk, maar wel vreselijk lachen.

Natuurlijk mocht er ook één dragqueen door: Ria Sangria. Heb jij al enig idee wie het kan zijn? We zetten alle hints en voorspellingen voor je op een rij.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op de zender.