Magische nieuwe foto’s van Mary Poppins Returns

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Magische nieuwe foto’s van Mary Poppins Returns

Magische nieuwe foto’s van Mary Poppins Returns

|
|

Laatste update:

Mary Poppins is terug! Entertainment Weekly heeft nieuwe foto’s vrijgegeven van de aankomende sequel waarin Emily Blunt de magische nanny speelt.

Cherry Tree Lane

Op de foto’s zien we onder andere Cherry Tree Lane, de beroemde straat waar Mary Poppins aan kwam vliegen met haar magische paraplu bij de familie Banks in het origineel uit 1964. 

20 jaar later

De film Mary Poppins Returns speelt zich volgens EW 20 jaar later af dan de originele musical en volgt de avonturen van Marry Poppins en de Banks kinderen Jane en Michael (gespeeld door Emily Mortimer en Ben Winshaw) die inmiddels zijn opgegroeid. In het nieuwe verhaal schiet Mary de familie te hulp om vreugde terug te vinden nadat Michael te maken krijgt met een groot verlies.

Marc Snetiker van Entertainment Weekly nam een kijkje op de set van Mary Poppins Returns. Bekijk zijn verhaal hier:

Mary Poppins Returns

De film wordt geregisseerd door Rob Marshall (Chicago, Pirates of the Caribbean 4, Memoirs of a Geisha), die eerder samenwerkte met Emily Blunt in de musical Into the Woods. Naast Blunt spelen ook Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Colin Firth en Julie Walters een rol. Mary Poppins Returns draait vanaf 25 december 2018 in de bioscoop.

Lees verder