Magische eerste blik op Emily Blunt als Mary Poppins

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Magische eerste blik op Emily Blunt als Mary Poppins

Magische eerste blik op Emily Blunt als Mary Poppins

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Disney heeft de eerste foto vrijgegeven van Mary Poppins Returns, de aankomende sequel waarin Emily Blunt de magische nanny speelt.

Mary Poppins Returns

Emily Blunt treedt in de voetsporen van Julie Andrews, die Mary Poppins speelde in de musical uit 1964. Entertainment Weekly bracht de eerste foto naar buiten waarin we het kindermeisje in een, letterlijk, nieuw jasje zien. En haar karakteristieke tas heeft ook een make-over gekregen.

Op de achtergrond lijkt Cherry Tree Lane te zien, de beroemde straat waar Mary Poppins aan kwam vliegen met haar magische paraplu bij de familie Banks. 

20 jaar later

De film Mary Poppins Returns speelt zich volgens EW 20 jaar later af dan de originele musical en volgt de avonturen van Marry Poppins en de Banks kinderen Jane en Michael (gespeeld door Emily Mortimer en Ben Winshaw) die inmiddels zijn opgegroeid. In het nieuwe verhaal schiet Mary de familie te hulp om vreugde terug te vinden nadat Michael te maken krijgt met een groot verlies.

Van de maker van Into the Woods

De film is gebaseerd op de overige zeven boeken uit de Mary Poppins-boekenreeks van P.L. Travers. Rob Marshall (Chicago, Pirates of the Caribbean 4, Memoirs of a Geisha) zit op de regisseursstoel, die eerder samenwerkte met Emily Blunt in de musical Into the Woods.

Naast Emily Blunt spelen ook Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Colin Firth en Julie Walters een rol. Mary Poppins Returns draait vanaf 25 december 2018 in de bioscoop.

Lees verder