MAFS-Martijn over liefdesleven: ‘Het is allemaal nog heel pril’

Een maand geen nieuws over Martijn is een maand niet geleefd, en dus geeft de MAFS-deelnemer weer een update over zijn turbulente liefdesleven. Zijn relatie met Nicole klapte al tijdens de huwelijksreis, maar blijkbaar heeft Martijn het daten weer opgepakt!

Martijn uit Married at First Sight
© RTL

Als er iemand veel kritiek kreeg in Married at First Sight, dan was het Martijn wel. Maar hij was daar wel op voorbereid, zo vertelt hij in Realitea, de online realitytalkshow van RTL Boulevard. “Je weet dat je negatieve kritiek kan krijgen”, legt Martijn uit. “Maar ik ben er wel van geschrokken, ja. Je krijgt haatmails, dm’s, de meest bizarre teksten.”

Relatie met Paula

Maar blijkbaar heeft hij hier en daar wel succes bij de vrouwen. Zo leek hij een wel heel goede klik te hebben met Paula in MAFS. Maar daar is geen liefde uit ontstaan, zo legt hij uit. “Ik heb met Paula nul contact. Ik heb haar ontmoet met carnaval, dat was heel leuk. We hadden een klik omdat wij beiden geen match hadden”, vertelt Martijn. “Iedereen was gelukkig, blij en getrouwd en wij waren als het ware gescheiden. En wij hadden een klik in de zin dat we elkaar snappen van hoe en wat. En dan lijkt het al gauw alsof je elkaar heel goed begrijpt, maar ik kan met iedereen wel goed overweg.” Behalve met Nicole dan.

Heel pril

Martijn zit niet bij de pakken neer, hij is namelijk weer volop aan het daten! Maar goed nieuws voor de vrouwelijke fans, ze maken nog wel kans. “Ik ben nog steeds single en doe rustig mijn selectie van wat er op mij af komt.” De MAFS-deelnemer heeft wel al wat dates erop zitten. “Ik heb inmiddels twee keer afgesproken met twee verschillende mensen. Dat is allemaal nog heel pril.” Voor wie graag op date wil met Martijn, hij heeft maar één eis: “Uitstraling. Heel cliché, maar echt uitstraling.”

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!