Lizzy en Lars, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Lizzy en Lars, Married at First Sight

Married at First Sight: Lizzy voelt de eerste kriebels voor Lars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Married At First Sight-avontuur is in volle gang! De eerste koppels hebben elkaar ontmoet en nu lijken er zelfs al wat echte gevoelens op te spelen... bij met name Lizzy.

In het eerste fragment van de aflevering van vanavond lijken de eerste vlinders zich aan te dienen.

Er hangt liefde in de lucht

"Ja, wat is verliefdheid?" vraagt de Brabantse Lizzy zich nog af. "Alleen toen, gewoon gisteren nog gekletst, en echt fijn geslapen. En vannacht werd ik een keer wakker en toen draaide ik mij zo om. Dus ik pakte Lars zo vast en opeens kreeg ik echt zo'n heel gelukkig gevoel door mij heen. Het was echt heel apart. Maar ik weet niet, sindsdien is het echt zo... wow." Ze erkent dat het best weleens het begin van iets moois kan zijn! 

Bekijk hieronder snel de gehele promo.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Eerdere roddels

Als we op ons gevoel moeten afgaan, lijkt er inderdaad meer te zijn tussen Lars en Lizzy. Maar wie zal het zeggen of dit ook voor de lange termijn is? Het leek er vorige week toch kort op dat de wegen van de twee alweer gescheiden waren. Lizzy leek namelijk niet alleen op zoek te zijn naar een eigen huisje, maar droeg ook haar trouwring niet meer. Paniek alom bij de vele kijkers, maar Lizzy bracht al snel wat rust in de tent. "Heerlijk al die roddels op internet, maar trouwen met een vreemde betekent nog niet dat we meteen gaan samenwonen.” We sluiten dus nog niets uit!

Hoe het verder gaat met Lizzy en Lars en alle andere koppels zie je vanavond om 20.30 uur op RTL4.

Lees verder