MAFS-Laura en Cathalijne uit de kleren

Married at First Sight-kandidaten Laura Meulenbroeks en Cathalijne Rampen geven zichzelf bloot - letterlijk! Ze staan als ware covermodellen, slechts gehuld in een paar stukkies kleding en met de blote borsten tegen elkaar, op de voorkant van vrouwenblad Flair. 'Tête-à-tête' dus.

Laura en Cathalijne Married at First Sight
© RTL

In deze zogenoemde 'love issue' van het blad staat ook een vers interview met Laura en Cathalijne, die dit seizoen als énige overgebleven koppel uit de MAFS-bus kwamen.

De tekst gaat verder onder de Insta-posts

'Geen liefde op het eerste gezicht'

De twee trouwden terwijl ze elkaar nog nooit hadden gezien. "Het was geen liefde op het eerste gezicht", bekent Laura. "We zijn niet per se elkaars type", legt Cathalijne uit. "Ik zou normaal gesproken niet op iemand afstappen die groter is dan ik. Op een datingapp hadden we elkaar misschien weggeswipet, nu wisten we dat we niet voor niks waren gematcht. Een team van professionals heeft ons gekoppeld. Natuurlijk gaven we het een kans."

'Echte aantrekkingskracht'

Toen de flitsbruiloft erop zat en de twee even zonder camera's met elkaar konden praten, merkte Laura al snel dat er een "echte aantrekkingskracht" in de lucht hing. "Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn bij Cathalijne. We begrijpen elkaar." Cathalijne: "We hebben een heel vergelijkbare achtergrond. We lijken op elkaar. Hebben soortgelijke dingen meegemaakt, in onze jeugd beiden gestruggeld met onze identiteit".

Uit de kast komen

In het Flair-interview vertellen de MAFS-sterren ook dat ze na hun deelname wel eens reacties ontvingen van jonge meiden die door hen uit de kast durven komen. Cathalijne: "Daar worden we heel blij van. Dat we die meiden kunnen helpen. Jezelf in iemand kunnen herkennen is zo belangrijk".