MAFS-Henk blijkt een hit op TikTok!

Door Redactie
Henk in Married At First Sight op RTL 4

Married at First Sight liep iets anders dan gepland voor kandidaat Henk. Hij trouwde met Chantal, maar ging er uiteindelijk vandoor met één van zijn huwelijksgasten. Het zal echter Henk niet zijn of hij heeft een positieve draai aan dit avontuur gegeven...

De Brabantse volkszanger gaat namelijk helemaal los op de app TikTok. Hij pleziert zijn inmiddels 14.000 volgers met diverse video's waarin hij gekke dansjes doet, zingt en zelfs zijn hondje een plakje... ham geeft! Hieronder zie je hoe hij één van de bekende challenges doet samen met zijn dochter.

Nieuwe vriendin

Het maken van deze video's lijkt een familieaangelegenheid te worden, want ook zijn nieuwe vriendin - die eerder nog anoniem wilde blijven - komt geregeld voorbij. Na zijn huwelijk met Chantal die uitliep op een 'vechtscheiding' vond Henk al snel de liefde bij één van zijn huwelijksgasten. Daarover zei hij eerder: "Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen." Chantal kreeg van die uitspraak vooral een nare smaak van in haar mond wat wij dan ook wel weer begrijpen.