Antoine en Danny, MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Antoine en Danny, MAFS

Hoe leuk: MAFS-Danny innig gespot met MAFS-Antoine!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het realityprogramma Married at First Sight staat nu niet bekend om zijn megasucces op liefdesgebied (op twee koppels na), maar aan vriendschap geen gebrek. Afgelopen weekend zochten vijf deelnemers elkaar op en daar kwam best iets bijzonders uit.

Het lijkt namelijk vrij goed te klikken tussen Antoine en Danny!

Hoe zat dat ook alweer?

Antoine en Danny deden een seizoen na elkaar mee aan de RTL4-show. Cupido was alleen bij beide mannen niet zo succesvol. Antoine hield vooral een hechte vriendschap over met zijn introverte man Jeroen en tja, we weten allemaal nog wel hoe het afliep tussen Rein en Danny. Nu blijkt die klik er wel tussen deze mannen... als we de #vriendschap even negeren.

Lekker geborreld in coronatijd

De twee brachten dit weekend samen door met wat andere sterren om even te genieten van een wijntje. "Nadat we een COVID zelftest hadden gedaan, konden we gezellig een wijntje doen", schrijft Danny daarom ook bij een reeks foto's. Naast Antoine spotten we ook Daisy, Kimberly en de veelbesproken Chantal die onlangs ook werd gekoppeld aan een andere MAFS-man

Aanmoedigingen van fans

Die foto's, en dan met name de vierde in dit rijtje waarop Antoine Danny een dikke smakkerd geeft, leveren flink wat reacties op. "Wat leuk en gezellig! Vooral die laatste foto. Jullie zouden een leuk stel zijn", reageert een volger. Ook andere mensen sluiten zich daarbij aan. "Leuk stelletje, Danny en Antoine." Of de vonk echt is overgeslagen tussen deze realitysterren is niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder