Madonna vindt dat er niks mis was met haar Songfestival-optreden

Veronica Superguide logo
Madonna vindt dat er niks mis was met haar Songfestival-optreden

Madonna vindt dat er niks mis was met haar Songfestival-optreden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al leverde Madonna’s controversiële songfestival-optreden haar vorige maand bakken van kritiek op, de zangeres zelf vond dat ze het best goed gedaan heeft. Nee echt. Dit vertelt “Madge” in een interview met het Parool en het Algemeen Dagblad dat dit weekend verschijnt. De beide dagbladen hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht door een paar van Madonna’s pittigste uitspraken te onthullen.

Madonna: “Ik was ontzettend blij met mijn Songfestival-optreden”

“Ik was er ontzettend blij mee”, zo vertelt het 60-jarige popidool over haar verre van toonvaste act temidden van een stelletje dansers met gasmaskers op. “Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen. Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven”. Als dat zo is, dan weten we nu vast dat we geen kaartjes hoeven te proberen te scoren voor haar eerstvolgende tour.

Politieke Statements

Met het korte optreden lapte Madonna ook een gouden Songregel aan haar zwarte leren laars, namelijk dat er geen politieke statements gemaakt mogen worden. Zij liet twee van haar dansers juist een Palestijnse en Israëlische vlag tevoorschijn toveren. Ook daar heeft het popicoon geen spijt van. Sterker nog, dat was nou net de bedoeling: “Ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israël. Dáár was ik voor gekomen.”

Duncan is “cute”.

Ook geeft Madonna nog haar mening over Duncan Laurence. Die noemt ze  “cute”, oftewel een lekker ding dus. “Hij heeft een goede stem”, zo zegt Madonna ook over de Nederlandse winnaar. Hij wel ja, maar Madonna’s eigen stem is tegenwoordig pas aan te horen nadat haar optreden digitaal bewerkt is.

Lees verder