Machete-acteur Danny Trejo komt eerlijk uit voor erectiestoornis

Veronica Superguide logo
Machete-acteur Danny Trejo komt eerlijk uit voor erectiestoornis

Machete-acteur Danny Trejo komt eerlijk uit voor erectiestoornis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Machete-acteur Danny Trejo heeft in een interview met de Britse Tabloid The Sun verklaard dat hij kampt met een erectiestoornis. De vorige week 75 jaar oud geworden Latino-acteur staat al een kwart eeuw bekend als één van de meest vervaarlijke boeventronies van heel Hollywood. Van zo'n badass zou je dus niet echt verwachten dat hij een uitgebreid interview zou geven waarin hij er eerlijk voor uitkomt dat hij 'm soms niet meer omhoog krijgt. Toch is dat precies wat Danny deed.

Compenseren met kapmessen?

“Elke man ter wereld heeft dit weleens ervaren en als je zegt dat dat niet zo is dan lieg je en noem ik je een leugenaar. Dus hier heb je het: Danny Trejo noemt je een leugenaar en nu hoef je het niet langer te verstoppen”, aldus de Machete-ster. Ze zeggen dat mannen met grote pistolen vaak een gebrek aan iets anders compenseren, maar het zelfde kan blijkbaar gezegd worden voor kerels met grote kapmessen.

Cockring-reclame

Toch blijkt dat de cult-acteur deze bekentenis niet zomaar doet: De oude actieheld wordt namelijk het gezicht van een nieuw middel tegen erectiestoornissen genaamd Giddy. Dit zou een soort cockring-achtige “draagbare Viagra” moeten worden, die vanaf september te verkrijgen zal zijn in het Verenigd Koninkrijk.

Snickers en Old El Paso

De reclames voor Giddy zullen dan grappig genoeg rond dezelfde tijd opduiken als wanneer hij in de bioscopen te horen zal zijn als de stem van het aapje Boots in de Dora The Explorer-film. Dit wordt zijn eerste “rol” in een grote bioscoopfilm in veel te lange tijd. Aangezien Danny nou ook weer niet zoveel grote rollen krijgt aangeboden zegt hij dan ook wel vaker “ja” tegen reclames. Deze penisring-promotie is zeker één van zijn meest opmerkelijke schnabbels, maar zijn Snickers-reclame en zijn Australische tv-reclame voor Mexicaans eten blijven onze favorieten. Kijk ze hieronder nog eens terug:

Lees verder