Macaulay Culkin maakt remake Home Alone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Macaulay Culkin maakt remake Home Alone

Macaulay Culkin maakt remake Home Alone

|
|

Laatste update:

De kerstdagen zijn niet compleet zonder Home Alone. Dat dacht Macaulay Culkin blijkbaar ook, want hij kroop voor de gelegenheid nog één keer in de huid van Kevin!

Geheim wapen

Met de feestdagen in het vooruitzicht speelt vrouwenverslinder Macaulay Culkin nog één keer de rol die hem wereldberoemd maakte: Kevin McCallister uit de Home Alone-reeks! En het onderdeurtje mag dan inmiddels wel volwassen zijn, sommige dingen veranderen nooit. Zo brengt Kevin opnieuw de kerstvakantie alleen thuis door. Alleen heeft hij dit keer een geheim wapen in de strijd tegen ongewenste gasten!

Zelfspot

Deze remake is, het zal je niet ontgaan zijn, een reclamespotje voor Google Home. De manieren waarop je deze gadget kunt gebruiken worden op slimme manier in het verhaaltje verwerkt. Maar belangrijker is natuurlijk dat dit spotje een onweerstaanbare ode is aan Home Alone. Niet in de laatste plaats dankzij Macaulay Culkin,die met zelfspot en zichtbaar plezier (misschien ook met de gepeperde cheque in het vooruitzicht) opnieuw de rol van Kevin speelt. Niet verrassend is deze mini-remake een regelrechte hit: de video is binnen krap een dag al bijna zes miljoen keer bekeken op YouTube!

Lees verder