Luuk Ikink kan RTL Late Night-periode niet helemaal achter zich laten

Door Redactie
Luuk Ikink, RTL late Night

Het is natuurlijk al even geleden dat RTL Late Night in de originele vorm op televisie te zien was, maar blijkbaar heeft Luuk Ikink net als Humberto Tan de bijzondere periode nog niet helemaal achter zich kunnen laten. Hij heeft namelijk een groot stuk decor in zijn huis laten plaatsen! 

"Eindelijk wordt mijn oude desk ook écht als bar gebruikt", laat Luuk op Instagram weten. "Dit weekend gespendeerd aan het uit elkaar halen, verplaatsen en weer in elkaar zetten van dit ding. Flinke klus, maar er zijn grote stappen gezet in 'Operatie Tuinhuis'.

Goede naam

De voormalig sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night is nu alleen nog op zoek naar een passende naam voor zijn nieuwe bar. "Simone (zijn vrouw, red) en ik denken aan 'Barretje Good Goan', maar suggesties zijn welkom." Nou, dat laatste laten zijn volgers zich geen tweede keer zeggen. "In het begin dacht ik altijd dat je zei: 'Ik ben Lucky King' totdat ik je naam ergens een keer geschreven zag staan. Vandaar dus de naam voor je bar: 'The King's Bar'", zo stelt een volger voor. Andere suggesties die voorbijkomen, zijn 'De Kattenbar', 'De Trending Tap' of 'Het Viral Vaasje'. We zijn heel benieuwd waar hij voor gaat! 

Marieke Elsinga

Voor wie de bar vast behoorlijk wat herkenning oplevert, is voor Marieke Elsinga. Zij heeft er immers als tweede sidekick ook behoorlijk wat uurtjes achter doorgebracht. "Neem aan dat ik eregast ben", reageert ze daarom ook grappend onder de foto's van haar inmiddels RTL Boulevard-collega. "Als hier trouwens een keer één van je katten een missprong op maakt en jij dat filmt, hebben we wel een droste effect te pakken." Bekijk hieronder het imposante decorstuk!