Lust Ellie?

Veronica Superguide logo
Lust Ellie?

Lust Ellie?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De strenge, maar altijd rechtvaardige Ellie Lust groeide vorig jaar al snel uit tot een publieksfavoriet in Wie is de Mol?. Tegenwoordig schnabbelt de Amsterdamse politiewoordvoerder bij als food critic!

Chef Top Kok

Masterchef Australia, Top Chef, Wie is de Chef?, Masterchef Junior, Masterchef Junior Australia, Chef Top Kok, Chef in de Keuken, Wie is de Chef Australia, Herrie in de Keuken, Koken in de Keuken, Top Chef Kok Australia. Aan programma’s waarin gerechten worden gekeurd op tv geen gebrek. Sommige titels hebben we zelfs verzonnen, gewoon omdat we er vanuit gaan dat ze bestaan. Zo niet nu, dan wel volgend jaar. Maar er is maar één programma waarin de gerechten worden gejureerd door iemand met een achternaam die een beetje doet denken aan lekker eten: ELLIE LUST. In your face, Robert Kranenborg!

Kersenpriklimonade

In ELLIE LUST beoordeelt Ellie Lust iedere week wat ze krijgt voorgeschoteld door een ongeschoren ober. Omdat het de eerste aflevering is, wordt er meteen flink uitgepakt: voor een green screen met daarop een Bourgondische keuken beoordeelt Ellie Lust een blikje kersenpriklimonade. Lust Ellie? Ja hallo, ga effe lekker zelf kijken! Gaan wij ondertussen even een blikje kersenpriklimonade halen. Volgende week: lust Ellie babi pangang?

Lees verder