Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Lunch Miljuschka valt niet in de smaak: ‘Prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Miljuschka Witzenhausen blijft zichzelf uitvinden. Op haar cv staan onder meer VJ, actrice, presentatrice van een dagelijks kookprogramma en natuurlijk een van de meest spraakmakende influencers van Nederland. Aan die lijst kan nu ook culinair recensent worden toegevoegd! Gisteren plaatste Miljuschka een recensie van een lunchzaak in haar Instagram Stories… en de televisiekok mag dan wel van de body positivity zijn, de burger positivity was in haar review ver te zoeken!

Lunch Miljuschka valt niet in de smaak: ‘Prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken’
‘Arrogant’

Dit restaurant is gespecialiseerd in burgers. (…) Maar het broodje waar de burger opzat was echt ruk. Klinkt misschien arrogant, maar als burgers de specialiteit zijn moet het brood ook in check zijn”, schrijft Miljuschka in haar minirecensie. Maar niet alleen de burger werd afgebrand door de televisiekok. “Friet was ook niet heel crispy en service was echt heel wisselend. Prijs-kwaliteitverhouding was ver te zoeken”, concludeert zij.

Slappe patat

Miljuschka is echter wel zo netjes om het restaurant niet bij naam te noemen. De horeca heeft het door de coronacrisis tenslotte al moeilijk genoeg zonder BN’ers die op social media lopen te miepen over slappe patat. Maar ook daar heeft de Instagram-ster wel een mening over: “Ik snap echt niet hoe je in deze tijd, waar elke gast telt, zo presteert”, aldus Miljuschka. Nou ja, mocht Gordon Ramsay ooit met pensioen gaan, staat zijn opvolger al te trappelen!

Lees verder