De cast van De Luizenmoeder aan het poseren voor de klassenfoto van basisschool De Klimop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van De Luizenmoeder aan het poseren voor de klassenfoto van basisschool De Klimop

Yes! Luizenmoeder-team werkt aan nieuw satirisch programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat het Luizenmoeder-team getalenteerd is wisten we al; acteurs Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Ton Kas schrijven voor de show en helpen mee met het bedenken van hilarische content. Nu breidt het talent zich nog verder uit: Henry van Loon, ook wel bekend als Volkert, heeft in het 3FM-programma van Frank van der Lende bekendgemaakt dat hetzelfde team samen gaat werken aan een nieuw satirisch programma. 

Het programma gaat De Promenade heten en zal, net als De Luizenmoeder, op zondagavond worden uitgezonden. Naast Henry van Loon nemen Luizenmoeder-bedenkers Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en acteur Ton Kas deel aan de nieuwe show. 

Lang op de planning

Diederik Ebbinge maakte al eerder in een interview bekend dat het programma “een soort persiflage op al het oeverloze geouwehoer in talkshows wordt, en al die mensen met een mening.” Het schijnt dat de plannen hiervoor al in 2013 zijn bedacht; een langlopend project dus! 

De Luizenmoeder cast zit niet stil 

De cast van De Luizenmoeder, of ze nu meewerken aan De Promenade of niet, zit alles behalve stil. Zo maakte Videoland bekend dat Henry van Loon, naast zijn werk aan De Promenade, ook de hoofdrol zal spelen in Random Shit: de nieuw serie van het New Kids-team. Jennifer Hoffman, Hannah in De Luizenmoeder, krijgt ook haar eigen programma waarin ze de actualiteiten van de week bespreekt

Wanneer De Promenade te zien is op tv is nog niet bekend. Ook staat er geen vervolgseizoen voor De Luizenmoeder op de planning. Wél gaan er geruchten over een film

Lees verder