Dionne Stax van Dionne Dichtbij Maxima

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dionne Stax van Dionne Dichtbij Maxima

LuckyTV neemt Máxima-serie Dionne Stax op de hak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dionne Stax duikt in haar nieuwste programma in het leven van koningin Máxima. Maar LuckyTV geeft zo zijn eigen draai aan de reportageserie van de AVROTROS.

Remix

Afgelopen week ging Dionne Dichtbij: Máxima van start. In deze reportageserie reist Dionne Stax de wereld af op zoek naar plekken en personen die bepalend zijn geweest in het leven van koningin Máxima. Maar Sander van de Pavert, het brein achter LuckyTV, heeft zo zijn eigen kijk op het programma. Vanavond was bij Beau zijn remix te zien van Dionne Dichtbij: Máxima.

Prettig gestoord

LuckyTV neemt onder andere de manier waarop Dionne Stax ‘Máxima’ uitspreekt op de korrel. In haar Engelstalige interviews noemt zij de vorstin namelijk telkens ‘Mexima’, iets waar veel kijkers van Dionne Dichtbij: Máxima zich trouwens ook al aan stoorden. Verder biedt deze uitsmijter van Beau exact waar de fans van LuckyTV op hopen: een prettig gestoorde parodie met een lekker absurdistisch ondertoontje.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Matthijs van Nieuwkerk

De aanleiding voor Dionne Dichtbij: Máxima is trouwens de vijftigste verjaardag van de koningin aanstaande maandag. Ook Matthijs van Nieuwkerk pakt uit: hij zal de vorstin in haar werkkamer op Paleis Huis ten Bosch interviewen over haar werk en leven. Iets zegt ons dat de knutselaars van LuckyTV nu al klaar zitten om een nieuwe versie te knippen en plakken van dit vraaggesprek!

Lees verder