Love Island-winnaars Joan en Mert uit elkaar

Door Redactie
Love Island 2020

Het leek zo'n mooi sprookje, maar toch heeft het niet zo mogen zijn: Love Island-winnaars van vorig seizoen, Joan en Mert, hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat maken de twee op hun Instagram bekend. Hier vind je nog even een kleine reminder welke kandidaten er allemaal meededen in het tweede seizoen.

Dankbaar

Joan is dankbaar dat ze Mert heeft leren kennen, zo schrijft ze. "Het is even een verdrietige en moeilijke tijd maar wij hebben er vrede mee.Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars maar het werkte gewoon simpelweg niet."

En ook Mert laat van zich horen. Hij schrijft: "Nu zie ik in hoe mooi, maar ook hoe moeilijk liefde kan zijn. Joan je zit in mijn hart, maar het is tijd om los te laten."

Joan en Mert zijn niet de eerste deelnemers van het reality-datingprogramma die niet meer samen zijn. Van het eerste seizoen zagen Martin en Sebastiana het al vrij snel niet meer zitten met elkaar en ook in het laatste seizoen sneuvelde de relatie tussen Loesje en Deniz al rap nadat ze terug waren in Nederland. Tja, die stralende zon, luxe villa en schaars geklede knappe mensen kunnen blijkbaar toch niet op tegen de harde realiteit van het dagelijkse leven...

Of er een nieuw seizoen komt van Love Island is nog niet bekend. In elk geval niet met onze Zuiderburen erbij, zo verklapte presentator Viktor Verhulst eerder al.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.