Louis Tomlinson

Veronica Superguide logo
Louis Tomlinson

Louis Tomlinson wist niks van seksscène met Harry Styles

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe HBO-serie Euphoria doet aardig wat stof opwaaien in televisieland, met name door de grote hoeveelheid seks. De controversiële show gaat nu nog een stapje verder met een geanimeerde seksscène tussen One Direction-leden Louis Tomlinson en Harry Styles.

Louis + Harry = Larry

Deze scène komt niet zomaar uit de lucht vallen. Al jaren worden de twee popsterren aan elkaar gekoppeld, en de die-hard ‘shippers’ laten vaak hun fantasie los in nogal expliciete Larry Stylinson-fanfiction. De derde aflevering van Euphoria draait om een schrijfster van dit soort verhalen, maar wat is er nou eigenlijk te zien? De band is aan het touren en om de nerveuze Louis wat te kalmeren besluit Harry zijn oud-bandgenoot backstage een relaxende blowjob te geven.

Toestemming?

Fans vragen zich af of een van de twee zangers toestemming heeft gegeven voor dit tafereel aangezien hun echte namen worden gebruikt. Louis Tomlinson heeft op Twitter laten weten dat hij niks van de scène af wist en deze ook zeker niet heeft goed gekeurd. Harry daarentegen is tot nu toe nog stil gebleven...

Euphoria, met actrice Zendaya in de hoofdrol, staat in Nederland online op Ziggo Movies & Series XL. Je kunt de brunette vanaf 4 juli ook weer zien als MJ in Spider-Man: Far From Home.

Lees verder