Loterij-winnaar draagt Scream-masker om identiteit te verbergen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loterij-winnaar draagt Scream-masker om identiteit te verbergen

Loterij-winnaar draagt Scream-masker om identiteit te verbergen

|
|

Laatste update:

De loterij winnen is natuurlijk een droom. Kun je eindelijk je levensdagen doorbrengen in een jacuzzi van goud met een leuke serie op repeat. Maar de loterij is, wetenschappelijk bewezen, vaak vooral slecht nieuws voor je sociale leven en algemene staat van zijn. Want voor je het weet is iedereen in je netwerk op de hoogte van je financiële meevaller. Mag je altijd de rondjes in de kroeg betalen en hangt opeens je neef aan de lijn of hij 500 euro mag lenen. Maar zoals met zoveel in het leven biedt een film uitkomst!

Anoniempje!

Want omdat het nu wel algemeen bekend is dat geld gelukkig maakt, maar te veel geld niet, kiezen sommige loterij-winnaars ervoor om hun prijs anoniem te ontvangen. Niet iedereen wil met naam en toenaam op de stoel bij Robert ten Brink. Zo ook een man uit Jamaica, die zichzelf bekend maakte als A. Campbell. Je weet wel, van de soep. Hij ontving dan ook een geldprijs op nationale televisie van ruim een miljoen dollar. En zijn vermomming? Het iconische masker van de film Scream. De horrorfilm waar heel wat mensen in tienertijd over gegriezeld hebben. 

Scream

Scream is een echte horror-klassieker, hij kreeg van ons 5 sterren. Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die ook al een klasgenootje van haar vermoord heeft. Een journalist is vastberaden om de waarheid te achterhalen.  Who-dun-it? En het doodenge masker blijft opduiken... Kijk hier nog eens de trailer.

Lees verder