Loretta Schrijver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loretta Schrijver

Loretta Schrijver verklaart afwezigheid: 'Verdacht plekje gevonden'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was de vaste kijkers van Koffietijd al opgevallen: de afwezigheid van 'het zonnetje in huis' Loretta Schrijver. De presentatrice verklaart nu zelf waarom ze er al een week niet is. 

De bezorgde kijkers worden lichtelijk gerustgesteld: ze heeft geen corona... maar moet wel onder het mes! 

Keelontsteking

Via een videoverbinding met haar tv-collega's Vivian Slingerland en Pernille La Lau legt ze uit wat er toch allemaal aan de hand is. "Ik was er vorige week niet, omdat ik een keelontsteking had. Achja, kan gebeuren toch?" zegt ze lekker nonchalant als ze is. "Je kent het wel: mooi weer, ramen tegen elkaar open, dan krijg je dat. Mijn keel is altijd heel gevoelig, dus dan kun je niet lekker werken."

Verdacht plekje gespot

Maar dat bleek tot grote treurnis van haarzelf niet het enige. Ze kreeg namelijk ondertussen ook een vervelend bericht van het ziekenhuis. "Er is ergens een plekje gevonden bij mij dat de dokter niet helemaal vertrouwt. Dat wordt volgende week weggehaald en dan moet ik thuis herstellen van de operatie."

Positieve noot

Het herstellen duurt even en daarom zal ze dit seizoen niet meer terugkeren bij Koffietijd. De ochtendshow gaat namelijk al op vrijdag 28 mei met zomerstop. Dit is voor dit seizoen dus het laatste wat we van haar zien, maar gelukkig ziet de goedlachse presentatrice het - ondanks dat ook de plannen voor haar 65e verjaardag in de soep lopen - positief in. "Je kunt in het leven niets plannen, geen feestjes, niets, er is altijd wel iets. Als je denkt:  ik wil vandaag mijn verjaardag vieren, dan vier je 'm vandaag. Weg met die suffe kalenders en tijdsblokken." 

Koffietijd is iedere doordeweekse dag om 10.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder