LOL! Kerst met Wolverine, Deadpool en Mysterio

LOL! Kerst met Wolverine, Deadpool en Mysterio

Ryan Reynolds is de grootste grappenmaker op sociale media, maar Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal namen zoete, zoete wraak!

Ryan Reynolds en Hugh Jackman maken elkaar al tijden belachelijk, zoals alleen vrienden dat met elkaar kunnen doen. Reynolds blijft bijvoorbeeld publiekelijk zeuren dat Jackman gewoon weer Wolverine moet spelen... in een Deadpool-film! Dáárom volgen we deze man zo graag op Twitter! Maar ja, als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren.

Het duo brengt deze dagen met elkaar door, wat we van de week al zagen. Jackman en Reynolds hingen rond bij Laughing Man Coffee, een soort Fair Trade-koffiezaak in New York, die is opgericht door Jackman. Reynolds maakt er een zooitje van, en zijn vrouw Blake Lively krijgt gratis een levenslange voorraad.

De meesterzet volgde echter gisteravond, toen Jackman en Reynolds afspraken met Jake Gyllenhaal. ‘Iedereen trekt zijn mooiste kersttrui aan, Ryan!’ Mispoes!

De troll getrolld

Het is niet alleen grappig om te zien dat de notoire flauwegrappenmaker nu eens het ‘slachtoffer’ is van een melige streek. Leuk om te zien dat een paar van onze favoriete acteurs écht met elkaar rondhangen.

Jake Gyllenhaal maakte er trouwens helemaal iets moois van. Hij photoshopte iedereen in het tafereel even om tot zijn superhelden-alterego.

Wie moet hij zelf dan voorstellen, met die vissenkom op zijn hoofd? Mysterio, natuurlijk! Gyllenhaal zal de rol van schurk spelen in Spider-Man: Far From Home. Het vervolg op Spider-Man: Homecoming draait vanaf juli in de bioscoop.

Hugh Jackman staat in mei overigens in de Ziggo Dome, met een avondvullende muziekshow. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor The Man, The Music, The Show.