LMS! Check de Pet Sematary-kat... op Instagram!

Veronica Superguide logo
LMS! Check de Pet Sematary-kat... op Instagram!

LMS! Check de Pet Sematary-kat... op Instagram!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Soms springt één hoofdrolspeler in een film er zomaar uit. En soms… is het een dier! Tonic, de ster van Pet Sematary is een hit op Instagram en Twitter.

Tonic is een Maine Coon, met z’n eigen Instagram-pagina. In de Pet Sematary-remake, die deze week in première ging, speelt hij de bezeten/ondode kat Church. Maine Coons zijn over het algemeen rustige katten, en daardoor redelijk geschikt als ‘acteur’ (voor zover een kat daarvoor geschikt kan zijn). Het kattenras is ook behoorlijk groot en zwaar, waardoor ze er vrij indrukwekkend uitzien.

Pet Sematary

Zonder veel te willen verklappen over het verhaal: al met al hebben de filmmakers een bijzonder goede keuze gemaakt! Tonic de kat zette recent wat foto’s online van de première van Pet Sematary online. Hier zie je het poezenbeest met Jason Clarke, Amy Seimetz en regisseurs Kevin Kölsch en Dennis Widmyer.

Tonic is afkomstig uit een asiel en één van de katten die een griezelige hoofdrol speelt in de Pet Sematary-remake. Naar verluidt waren er nog vier andere katten die de rol van Church speelden in de film.

Het is grappig om te zien dat katten op het moment de show stelen op de rode loper. Recent zagen we al voorbeelden van Chilling Adventures Of Sabrina en Captain Marvel.

Natuurlijk kent de filmgeschiedenis al behoorlijk wat (semi)legendarische katten. Waar zou jij Tonic plaatsen?

Lees verder