• TV
  • Lange Leve de Liefde

LLDL: ochtendhumeur verpest ideale date

Roeland en Zoë in Lang Leve de Liefde

Roeland en Zoë begonnen hun Lang Leve de Liefde-avontuur best goed, maar na de eerste nacht was er meteen ‘trouble in paradise’. Het duo had allebei een mega-ochtendhumeur waardoor de stemming al snel omsloeg!

Zoë noemt zichzelf ‘recht door zee’, en dat bleek! Tijdens het koken zat ze Roeland de hele tijd te corrigeren, en uiteindelijk vond ze de kip véél te pittig. Roeland trok zich weinig aan van de kritiek, waardoor Zoë nóg brutaler ging doen. Roeland vertelde met tranen in zijn eigen over een moeilijke periode in zijn leven, en Zoë gooide dat even later gewoon op Whatsapp tegen haar zus. Mét denigrerende smileys erbij!

Zoë in LLDL
© Talpa

Lang Leve het ochtendhumeur!

Na een best leuke avond verschenen Zoë en Roeland allebei aan het ontbijt, maar daar was het bij nader inzien tóch niet zo gezellig. Roeland vond het niet zo leuk dat Zoë al begon met eten terwijl hij nog broodjes stond te bakken en eitjes aan het koken was. ‘Ik weet niet wat je van mij verwacht, hoor!’

Zoë zat Roeland ook af te snauwen omdat hij niet wist hoe een Quooker werkte. Als Roeland vraagt of Zoë boos is, antwoordt ze ontkennend: ‘Nee hoor, jíj was degene die gefrustreerd was!’ Roeland (en de kijkers) vroegen zich af wat er voor hun ogen gebeurde.

Hoe het afloopt zie je morgen in Lang Leve de Liefde, vanaf 19:00 uur op SBS6! Het was trouwens nog lang niet de allerongemakkelijkste date in het programma, maar dat kán natuurlijk nog komen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.