LLDL-kijkers geschokt door ‘botte hork’ Albert

Deelnemers aan Lang Leve de Liefde zijn vaak een beetje zonderlinge figuren, maar Albert maakte het wel héél bont. Hij zat niet alleen veel te bellen, hij gaf zijn telefoon óók nog een paar keer aan zijn date Marion!

Albert en Marion in Lang Leve de Liefde
© Talpa

Albert zoekt een goed verzorgde vrouw, en het liefst iemand die in de zorg werkt: “Die zijn aardig, zorgzaam, dat soort dingen allemaal.” Vrouwen met een joggingbroek en gympen maken bij voorbaat geen kans: “Dat is Tokkie-volk.” Met deze gepeperde mening joeg hij de LLDL-kijkers alvast tegen zich in het harnas!

'Geïnteresseerde Albert'

In de ware traditie van Lang Leve de Liefde was dit nog maar het begin! Alberts date Marion was op zoek naar een goed verzorgde man met een mooi innerlijk, om ’s avonds gezellig mee op de bank te zitten. Na de kennismaking vertelde Marion dat ze 33 jaar getrouwd was geweest, en nu ruim drie jaar alleen was. Albert reageerde niet echt geïnteresseerd: “Zo, weten we dat ook weer!” Deze desinteresse werd een béétje de rode draad door de date van Albert en Marion.

'Wil je even praten met m'n ex?'

Terwijl Marion gezellig wilde praten, was Albert vooral met z’n telefoon bezig. Hij belde met allerlei vrouwen en sprak met hen over Marion, die gewoon naast hem zat. Kijkers vonden dit al vrij asociaal, en al helemaal toen Albert ineens een ex van hem aan de lijn had. Albert gaf de telefoon zelfs door aan Marion, waardoor ze ineens zat te praten met de mysterieuze Annemarie. Marion kapte het gesprek snel af, waarna Albert glunderde: “Lachen meid, hè?” Als Albert een béétje opgelet had, dan wist hij dat dit een gigantische afknapper was. We zagen het eerder in LLDL!

Marion praat met de ex van Albert in LLDL
© Talpa

Albert lijkt in LLDL nogal tevreden met zichzelf, maar kijkers verbaasden zich erover dat Marion dit gedrag pikte. 

Lang Leve de Liefde

Het lijkt erop dat Albert zijn datingcarrière binnen een kwartiertje de nek om heeft gedraaid, maar zeker weten doen we het nooit! Er zijn al zó veel gekke dingen gebeurd in Lang Leve de Liefde, dat we geen geld durven te zetten op de afloop. Marion blijft er maar op hameren dat zij en Albert heel veel gespreksstof hebben, dus misschien worden we maandag verrast.

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, vanaf 19.00 uur.