Kevin en Anouk in Lang Leve de Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kevin en Anouk in Lang Leve de Liefde
TVLange Leve de Liefde

LLDL: Kijkers dubbel om ‘botte hork’ Kevin

|
|

Laatste update:

In Lang Leve de Liefde hebben we al heel wat pijnlijke dates gezien, en vanavond kwam er weer een spetterend nieuw vervolg. Ondanks verwoede pogingen van Anouk om een leuke dag te hebben, kon... Kevin hier niet zo goed mee omgaan.

De 26-jarige Kevin is al zijn hele leven vrijgezel, en besloot in Lang Leve de Liefde zijn eerste, belangrijkste stappen op datinggebied te zetten. Het is enorm dapper om meteen in het hol van de leeuw te duiken, maar Kevins gebrek aan ervaring werd helaas pijnlijk duidelijk…

Slappe knuffel van Kevin

Anouk vertelde dat ze Kevin er wel leuk uit vond zien, maar dat ze nog niet wist of er uiteindelijk een klik zou ontstaan. Tijdens gesprekken zat hij uitgebreid te gapen, en toen Anouk vroeg of ze slaapverwekkend was, antwoordde onze Romeo: ‘Ik denk het!’ Toen Anouk aangaf dat ze een dikke knuffel wel even prettig zou vinden, gaf Kevin haar er eentje. Even later zei hij wél dat het voor hem eigenlijk niet had gehoeven.

Anouk in LLDL

Plaatsvervangende schaamte in LLDL

Halverwege gaf Kevin de date met Anouk een magere 6. ‘Het is eigenlijk net alsof ik thuis ben, alleen heb ik nou jou om me heen. En heb ik geen computer.’ Tja, met zulke antwoorden wórdt het waarschijnlijk ook niets!

De kansen van Anouk en Kevin zien er dus niet zo goed uit, maar wie weet tovert Kevin op het laatste moment nog een béétje enthousiasme uit zijn kuif.

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, vanaf 19:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder