LLDL - Angst en beven voor Sakura: ‘Jij bent écht dom!’

Lang Leve de Liefde kende vandaag een spectaculaire date! Sakura zat haar date Giel constant te verbeteren en verpletterde de arme Brabander onder een lawine van kritiek.

Giel en Sakura in LLDL
© Talpa

Sakura had nogal wat aan te merken op Giel. Tijdens het koken maakte hij een rommeltje van het aanrechtblad, en toen hij ’s ochtends begon te fitnessen maakte Sakura duidelijk dat hij te veel herrie maakte. Sakura kwam speciaal naar Giels slaapkamer om te vertellen dat hij de deurtjes van de kledingkast niet zo hard dicht moest slaan en minder hard moest stampen op de trap.

Arme Giel versus Sakura

Giel kon zijn lach bijna niet inhouden: hij keek alsof hij in een aflevering van Bananasplit zat, maar helaas: het was LLDL en dit was serieus. Toen Giel alle kritiek na een tijdje weglachte, reageerde Sakura bijzonder fel: “Nu zie ik waarom je alleen bent!”

Toen Giel een kopje koffie wilde zetten voor Sakura, deed ze dat liever zelf. “Blijf niet op mijn lip en zeggen wat ik moet doen. Ik ben ouder dan jij!” Bij het ontbijt borrelt ook de ruzie van gisteren weer naar boven. Sakura klaagt dat er geen sneetjes brood zijn om tosti’s van te maken, terwijl Giel volhoudt dat Sakura liever broodjes wilde. Sakura: “Dat zijn geen broodjes, dat zijn bolletjes! Giel, je bent dom! En je praat dom!”

Giel is agressief

Tijdens het eindgesprek vertelde Giel dat hij niet wilde verlengen. Hij zocht eigenlijk een wat sportievere vrouw waarmee hij kon wandelen en fietsen. Dat liet Sakura natuurlijk niet over haar kant gaan. “Toen ik gisteren binnenkwam dacht ik al: dit is niet mijn type. Ik vind je te eigenwijs, en een beetje te agressief af en toe. Als je kasten openmaakt maak je heel veel herrie. Je hebt geen geduld! Als je een partner wil zoeken moet je in therapie gaan. Ik kan nu naar buiten gaan en een partner vinden, maar ik zoek iemand om oud te worden.” Zelfs het geduld van Giel was op dat moment wel zo’n beetje op: “Kunnen we het dan nu afsluiten? Fijn!”

Je ziet Lang Leve de Liefde elke werkdag op SBS6, rond 19.00 uur. Hier zie je de pijnlijkste momenten uit de beruchte datingshow nog eens terug. Sakura en Giel zouden hier misschien best tussen passen!