Liza Sips

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liza Sips
Expeditie Robinson

Liza Sips voelt zich enorm bedrogen na Expeditie Robinson: ‘Dolk in je rug’

|
|

Laatste update:

Liza Sips' Expeditie Robinson-exit kwam uiteindelijk best hard aan. Zo is ze - grof gezegd - genaaid door nota bene haar eigen oud-kampgenoot, meteoroloog Dennis Wilt. Het voelde als een "dolk in mijn rug", blikt ze terug.

Niets missen? Check hier onze Expeditie Robinson-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

Liza vond de team-wissel afschuwelijk”, zo vertelt ze in het Expeditie Robinson-napraatprogramma 'Back2Base' van RTL. “Vanaf de eerste dag dat ik daar zat, voelde het verkeerd. Het was de vibe, de energie, de mensen... Toen ik hoorde met wie ik door zou gaan, dacht ik: hmm, ja, dat is jammer.” 

Team Oranje-naaiactie

Het OG-Team Oranje - dat Liza zelf mocht samenstellen na de allereerste proef - sprak met elkaar af, voor de hussel: 'we blijven altijd bij elkaar'. Uiteindelijk zaten in haar nieuwe team nog wel oud-kampgenoten Dennis en Laura Vlasblom, die erg ziek werd tjidens en na de opnames. Laura viel al snel weg, waardoor ze 'alleen' overbleef met Dennis en moest opboksen tegen het rotsvaste bondje Chatilla, Harry en Vincent. “Dennis en ik: wij hebben elkaar écht ons woord gegeven”, benadrukt Liza. “We hadden afgesproken: ‘Wij stemmen niet op elkaar, we stemmen op Harry’.” Dat... liep anders. De weerman ging voor een onvervalste naaiactie en stemde tóch op de oud-GTST-actrice.

Liza haalt uit

Van Dennis hoorde Liza wel eens dat hij Devrim niet echt mocht – ‘daar win je de oorlog niet mee’. “Een bondgenoot hebben, die niet betrouwbaar is en gewoon een dolk in je rug steekt, daar win je ook de oorlog niet mee hoor”, sneert ze naar Dennis.

Hoe zit het nu tussen Liza en Dennis?

Ze begrijpt dat dit genaai en gekonkel ook gewoon bij Robinson hoort. Oftewel: no hard feelings verder. “Ik zou hem persoonlijk nooit wat kwalijk nemen. En heb ‘m alweer zo vaak gezien.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder