Liefde in de lucht: de eerste beelden van Love Island zijn vrijgegeven

Love Island
© Videoland

Nederland en België zijn deze zomer (als het goed is) een paar singles kwijt. Twaalf Nederlandse en Vlaamse vrijgezellen nemen deze zomer hun intrek in een Spaanse villa om de liefde te vinden in Love Island. Videoland deelt de eerste beelden!

Summer of love

Het belooft een echte 'Summer of love' te worden dankzij Love Island, waarin twaalf jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de liefde vinden. De winnaars nemen niet alleen een lover mee naar huis, maar ook  een geldprijs van 25.000 euro. 

Vaste gezichten

Het nieuwe seizoen vindt plaats in het exotische Gran Canaria en bestaat ook weer uit een Nederlandse en Vlaamse cast. Traditiegetrouw nemen Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de presentatie voor hun rekening, Sander Lanting verzorgt de voice-over.

Weinig hoop op succes

Of de twaalf vrijgezellen echt hun grote liefde vinden dankzij Love Island is nog maar de vraag. Eerdere seizoenen geven weinig hoop. De winnaars van vorig seizoen, Joan en Mert, zijn uit elkaar. Zij zijn niet de eerste deelnemers van het reality-datingprogramma die niet meer samen zijn. Van het eerste seizoen zagen Martin en Sebastiana het al vrij snel niet meer zitten met elkaar en ook in het laatste seizoen sneuvelde de relatie tussen Loesje en Deniz al rap nadat ze terug waren in Nederland. Tja, die stralende zon, luxe villa en schaars geklede knappe mensen kunnen blijkbaar toch niet op tegen de harde realiteit van het dagelijkse leven...

Het nieuwe seizoen van Love Island is vanaf 11 juli te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.