Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Veronica Superguide logo
Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Echt voorbij: Liam Hemsworth vraagt scheiding met Miley Cyrus aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

There’s no turning back now. Voor iedereen die nog hoop had dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus weer bij elkaar zouden komen, vergeet het maar. Liam heeft nu toch echt een scheiding aangevraagd. Het is al vanaf 10 augustus bekend dat het stel niet meer samen is.

De relatie

De relatie van Miley en Liam was al jaren een rollercoaster. 10 jaar lang ging het aan en uit, verloofd en niet verloofd en na nog niet eens een jaar getrouwd te zijn, is het voorbij. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Last Song, die in 2009 uitkwam.

Moving on 

Miley Cyrus lijkt alweer verder te zijn gegaan met haar leven: ze is zoenend gespot met Kaitlynn Carter, de ex-vriendin van realityster Brody Jenner. Ook Liam gaat verder, hij post op Instagram een foto: “Ik wens haar niks anders dan gezondheid en geluk toe.

Romcoms

Wij vinden het erg jammer dat dit koppel niet meer samen is… Gelukkig kunnen we ze altijd nog samen aanschouwen in The Last Song. En om even bij te komen van deze break-up: de nieuwe romcom Isn't It Romantic met Liam Hemsworth en Rebel Wilson staat op Netflix!

Lees verder