Leven met een drugsverslaafde: bekijk de indringende trailer van 6 Balloons

Veronica Superguide logo
Leven met een drugsverslaafde: bekijk de indringende trailer van 6 Balloons

Leven met een drugsverslaafde: bekijk de indringende trailer van 6 Balloons

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Als Kate ontdekt dat haar verslaafde broer wéér een terugval heeft gehad, probeert ze Seth en zijn dochter te helpen. Bekijk de trailer van Netflix’ indringende drugsdrama 6 Balloons.

Abbi Jacobson is vooral bekend van comedyseries als Broad City, maar 6 Balloons lijkt toch andere koek. Jacobsons personage Kate probeert haar verslaafde broer Seth (Dave Franco) te helpen met afkicken. Het is niet de eerste keer dat Seth de fout in gaat, maar nu heeft hij óók nog zijn dochtertje bij zich.

Kate probeert Seth naar een afkickkliniek te brengen, en zijn dochtertje tijdelijk in huis te nemen. Als de klinieken de zorgpolis van de heroïneverslaafde niet accepteren, is Kate gedwongen om bij het duo te blijven. Ze past op haar nichtje, terwijl Seth met de ontwenningsverschijnselen worstelt.

Hopeloos?

Hoe vaak Seths familie hem ook probeert te helpen, hij valt steeds terug op de verdovende middelen. Kate heef inmiddels zó veel ellende met hem te verduren gehad, dat ze overweegt alle banden met hem te verbreken. Maar wie zorgt er dan voor zijn kleine dochter?

6 Balloons belooft een rauw drama over drugsproblematiek te worden. In deze film is er geen snippertje glamoureus aan het gebruik van harddrugs. De film is geschreven en geregisseerd door Marja Lewis-Ryan (Liked). 

6 Balloons is vanaf 6 april te zien op Netflix.

Lees verder